e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

KucenMaster

Sunday, 1 March 2015

Power Rangers Versi Gelap


Mesti kat sini ramai peminat cerita Power Rangers masa kecil kecil dulu kan. Bila dah besar, kalau tengok balik cerita ni mesti terfikir 'macam manalah aku boleh minat cerita bodo ni dulu'. Betul tak? Baik mengaku cepat!! Berita baik untuk bekas peminat Power Rangers yang malu kucing nak mengaku minat kumpulan superhero ni. Sekarang dah ada Power Rangers versi untuk penonton yang lebih dewasa.

Thursday, 26 February 2015

Kucing Makan Rumput


Pernah tengok kucing makan rumput tak? Mesti ramai yang tak perasan selama ni pasal kucing memang makan rumput macam kambing. Nak tumpang tuah tahun kambing kot?

Wednesday, 25 February 2015

Buat Blog Template Guna Dreamweaver CS6

buat blogger template sendiri

Buat blog guna Adobe Dreamweaver. Tiba tiba terfikir benda ni. Blog ni dah lama tak tukar baju. Tapi, rasa tak best nak download je template kat internet. 

Monday, 16 February 2015

Jadual Puasa Sunat Dan Wajib 2015


Jadual puasa 2015 ni adalah yang paling lengkap merangkumi tarikh puasa Ramadhan, puasa sunat dan hari yang diharamkan berpuasa. Walaupun ramai yang cuma ambil berat tentang puasa wajib di bulan Ramadhan sahaja, tapi jadual ini sangat bermanfaat dalam merancang perjalanan hidup untuk sepanjang tahun ini.

Sunday, 15 February 2015

Kucing Parsi Putih Untuk Dijual


Kucing parsi untuk dijual. Sama juga macam yang sebelum ni. Cuma kali ni versi warna putih pula. Bukan senang jumpa kucing parsi putih macam ni.

Tuesday, 10 February 2015

Kucing Parsi Untuk Dijual


Kucing parsi untuk dijual. Berita baik untuk peminat kucing parsi yang mahukan kucing dengan harga murah tak sampai seribu.

Sunday, 10 August 2014

Kembali Menjenguk Blog

Lama rasanya blog ni hanyut tanpa entri baru. Pelbagai masalah yang aku harungi dan pelbagai keseronokan aku kecapi membuat fokus aku terganggu sekian lama. Nasib baiklah blog aku ni takde pembaca setia yang menunggu entri entri baru. Kalau tak, naya pembaca tu. Asyik datang baca entri yang sama je. Hahaha.

Malam ni,entah dari mana datang mood untuk aku menjenguk blog yang dah bersawang ni. Walaupun dah lama tak update, tapi sentiasa ada pelawat datang membaca entri entri lama. Paling kurang pun 60 orang sehari. Kebanyakkannya dari encik google. Kira seo jugak la blog ni ye. Terasa kembang hidung di malam syahdu ni. Hahaha.

Apa apa pun terima kasih pada semua pembaca yang sudi singgah ke blog ini selama ini. Sebab korang, malam ni terbuka hati aku mula menulis lagi. Terima kasih banyak banyak.

Thursday, 24 October 2013

Kejutan Dari Diva


Baru je rasanya kematian anak anak Kitty.Trauma pun tak hilang lagi ni.Diva pulak, aku tengok lain macam je.Makin tak aktif tapi makin kuat makan.Asyik termenung.Risau aku tengok.

Saturday, 5 October 2013

Rowan Atkinson masuk Islam?

rowan atkinson islam

Rowan Atkinson masuk Islam ke?Dua tiga hari ni ramai orang share kat fesbuk pasal info ni.Tapi aku sikit pun tak percaya.Akhirnya sekarang terbukti khabar angin tu paslu.

Thursday, 3 October 2013

Cost Per Unique Visit


Sejak 2-3 menjak ni ramai kawan kawan dok tayang CPUV kat blog atau fesbuk.Tak putus putus dapat duit dari Nuffnang.Murah je rezeki korang kan.Aku jugak yang tak dapat dapat.Jeles betul aku!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes