Thursday, 24 October 2013

Kejutan Dari Diva


Baru je rasanya kematian anak anak Kitty.Trauma pun tak hilang lagi ni.Diva pulak, aku tengok lain macam je.Makin tak aktif tapi makin kuat makan.Asyik termenung.Risau aku tengok.

Saturday, 5 October 2013

Rowan Atkinson masuk Islam?

rowan atkinson islam

Rowan Atkinson masuk Islam ke?Dua tiga hari ni ramai orang share kat fesbuk pasal info ni.Tapi aku sikit pun tak percaya.Akhirnya sekarang terbukti khabar angin tu paslu.

Thursday, 3 October 2013

Cost Per Unique Visit


Sejak 2-3 menjak ni ramai kawan kawan dok tayang CPUV kat blog atau fesbuk.Tak putus putus dapat duit dari Nuffnang.Murah je rezeki korang kan.Aku jugak yang tak dapat dapat.Jeles betul aku!!

Friday, 6 September 2013

Anak Merdeka Gugur Jua....

kucing persia

Lama dah aku update pasal kucing kucing aku.Kali ini muncul lagi cerita pasal Kitty.Asyik Kitty je kan?Hehehe.Tapi kali ini adalah genre sedih.

Monday, 19 August 2013

Tema Hari Kemerdekaan 2013


Tema Hari Kemerdekaan 2013 adalah "Malaysiaku Berdaulat: Tanah Tumpahnya Darahku".Tema ini dipilih untuk menyemai rasa sayang dan cintakan negara.Tema Hari Kemerdekaan ke 56 ni juga menyeru semua rakyat Malaysia bersatu demi menjaga kedaulatan negara.

Saturday, 17 August 2013

Proton Suprima

proton suprima s
Proton Suprima dilancarkan pada hari Sabtu 17 Ogos 2013.Model baru Proton ini merupakan Proton Preve versi hatchbak yang sebelum ini menggunakan nama P3-22A.

Thursday, 15 August 2013

Koleksi syiling terbaru

 antique coin
Duit syiling lama ni adalah yang terbaru dalam koleksi duit syiling dan duit lama aku.Dan lebih menarik, inilah duit yang tertua dalam simpanan aku.2 keping syiling 1 dollar bergambar King Edward VII tahun 1907 dan 1909.Sebelum ni, paling lama pun duit syiling tahun 1967 je.

Tuesday, 16 July 2013

Model baru Proton


Proton bakal melancarkan model terbarunya tahun depan.Model terbaru Proton ni khabarnya adalah jenis kereta kompak.Namanya pun belum ada lagi.Sesiapa ada cadangan yang baik, bolehlah join contest ni.

Monday, 8 July 2013

Kucing untuk dijual

Kucing parsing parsi untuk dijual

Jantina : betina
Baka : parsi kacukan
Umur : 2 tahun
Warna : tortoiseshell
Vaksin : beres
Lokasi : Sg Buloh, Selangor
Harga : RM550

Sunday, 30 June 2013

Kitty meniti alam remaja

kucing persia

Cepatnya masa berlalu.Sedar tak sedar dah 6 bulan Kitty aku bela.Masa mula mula aku beli kucing parsi ni, umur dia baru 2 bulan.Maknanya dah 8 bulan dah umur dia.Dah remaja rupanya babygirl ni.

Oh Belog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes