e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

KucenMaster: Mei 2012 Mei 2012 | KucenMaster

Khamis, 31 Mei 2012

Kucing parsi flat face high nose - Diva

Kucing baru aku - Diva kucing parsi flat face high nose yang baru dibeli daripada sorang mamat dari Ipoh 4 hari lepas.Baka kucing muka kemek idong tinggi ni dah lame jadi pujaan hatiku.Tapi disebabkan harganya yang susah nak cari bawah RM2000 (tanpa certificate), terpaksalah aku lupakan niat suci murni tu.Lagipon time tu aku ade Julie - kucing parsi flat face.

Sabtu, 26 Mei 2012

Kucing Parsi

Kucing parsi, baka yang mempunyai bulu yang lebat dan panjang merupakan baka yang paling feymes di alam maya ni.Tak ramai orang yang pernah dengar nama nama seperti maine coon, benggal, munchkin, dan chinchilla.Namun tak ada orang yang tak tau pasal kucing parsi.

Tak ada rekod yang tepat pasal asal usul kucing ni.Tapi seperti namanya, kucing ni dikatakan berasal dari Parsi atau nama modennya, Iran.Baka ini mempunyai bulu yang lebat dan cantik.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes