e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

KucenMaster: Jun 2012 Jun 2012 | KucenMaster

Sabtu, 30 Jun 2012

Boleh survive ke anak kucing ni?

kucing parsi flatface
Masa baru lahir
Hari ni dah genap seminggu anak anak Puteri lahir.Anak yang ke 3 dan bongsu macam tak ada masalah.Makin besar dan gebu.Tapi yang yang sulung dan yang kedua macam tak membesar langsung.

Sabtu, 23 Jun 2012

Saat kelahiran kucing parsi


Dah sekian lama blog ni tak berupdate.Bukan malas tapi sibuk berpindah daripada Pandan Perdana ke Balakong.Ni pun rumah tak siap kemas lagi.perabot pun ada yang tak pasang lagi.Kalau ikutkan minggu depan baru nak update blog ni.Hahahaha.

Tapi hari ni ada something yang aku nak sangat share pasal si Puteri ni.

Rabu, 6 Jun 2012

Gambar kucing parsi aku

Kucing parsi comel
Sebahagian dari kucing aku


Hari ni tak ada ape2 cerita.just nak share gambar kucing kucing aku termasuk yang dah mati, hilang atau jual.Semuanya kucing parsi...

Selasa, 5 Jun 2012

Apartment untuk dijual

Block G

Entri kali ni tak ada kena mengena dengan kucing.Cuma rumah tuan kucing nak dijual.Rumah ni aku beli tahun 2010.Masih ada penyewa.Penyewa pon ok.Tak pernah lewat bayar sewa.Aku dah maklumkan kat penyewa pasal nak jual rumah ni.Siapa yang beli rumah ni nanti dah tak payah pening nak cari penyewa lagi.

Isnin, 4 Jun 2012

Puteri - kucing parsi semi flat face

kucing comel
Puteri
Ni pun anak Julie merangkap adik kepada Jacko.Lahir pada 06/05/2011.Time lahir dulu 3 ekor tapi 2 dah arwah.Tinggal ni sekor jela.

Kucing parsi semi flat face - Jacko

Kucing manja

Ni kucing yang paling manja dan mengada ngada yang pernah aku ada.

Kucing parsi flat face high nose jantan - Cotton

Cotton
Akhirnya, berjaya jugak aku cari Kucing parsi flat face high nose jantan untuk dijadikan pasangan Diva.Kucing parsi ni pun aku jumpa kat mudah.my jugak.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes