Monday, 4 June 2012

Kucing parsi flat face high nose jantan - Cotton

Cotton
Akhirnya, berjaya jugak aku cari Kucing parsi flat face high nose jantan untuk dijadikan pasangan Diva.Kucing parsi ni pun aku jumpa kat mudah.my jugak.

Iklan kat mudah.my

Memula tengok iklan kat mudah, rase malas je nak call walaupun harga yang ditawarkan cuma RM1800.Rasanya berbaloi dengan kecomelan kucing ni.Cuma masalahnya - lokasi kucing ni kat Jelawat, Kelantan.Pulok doh.Letih la kawe nok gi klate ambik kucem ni.Dok cekak rasonyo nok bawok keto 6 je.

Tapi memandangkan rumah nenek aku tak jauh dari situ dan adik aku punya majlis resepsi kat Terengganu, aku tabahkan hati demi masa depan Diva.Lagipun aku memang kena balik rumah nenek untuk majlis adik aku.Kira sambil menyelam sambil minum air la ni.Hehehe.

Sampai masa tibanya waktu, redup hati kaum berdua, bila sampai aku kat situ, kucing ni aku yang punya.Hahahahaaaaa.Akhirnya 02/06/2012, kucing muka kemek bermata biru ni jadi milik aku.





5 ulasan:

kucen master said...

skrg ni Cotton dah jadi boboy

ain said...

Salam..ada wat perkhidmatan mating x? Terima kasih..

kucen master said...

Sori ain.sy pun hantar kucing sy mengawan ngan kucing org sebab si boboy ni x pandai mengawan

http://kucenmaster.blogspot.com/2012/12/kucing-jantan-tak-pandai-mengawan.html?m=1

Pemuda Tua said...

Ada nak jual male flat face??? Call saya 0127843007

Pemuda Tua said...

Ada nak jual male flat face??? Call saya 0127843007

Post a Comment

Oh Belog

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes