e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Kucing parsi flat face high nose jantan - Cotton | KucenMaster

Isnin, 4 Jun 2012

Kucing parsi flat face high nose jantan - Cotton

Cotton
Akhirnya, berjaya jugak aku cari Kucing parsi flat face high nose jantan untuk dijadikan pasangan Diva.Kucing parsi ni pun aku jumpa kat mudah.my jugak.

Iklan kat mudah.my

Memula tengok iklan kat mudah, rase malas je nak call walaupun harga yang ditawarkan cuma RM1800.Rasanya berbaloi dengan kecomelan kucing ni.Cuma masalahnya - lokasi kucing ni kat Jelawat, Kelantan.Pulok doh.Letih la kawe nok gi klate ambik kucem ni.Dok cekak rasonyo nok bawok keto 6 je.

Tapi memandangkan rumah nenek aku tak jauh dari situ dan adik aku punya majlis resepsi kat Terengganu, aku tabahkan hati demi masa depan Diva.Lagipun aku memang kena balik rumah nenek untuk majlis adik aku.Kira sambil menyelam sambil minum air la ni.Hehehe.

Sampai masa tibanya waktu, redup hati kaum berdua, bila sampai aku kat situ, kucing ni aku yang punya.Hahahahaaaaa.Akhirnya 02/06/2012, kucing muka kemek bermata biru ni jadi milik aku.





5 ulasan:

kucen master berkata...

skrg ni Cotton dah jadi boboy

ain berkata...

Salam..ada wat perkhidmatan mating x? Terima kasih..

kucen master berkata...

Sori ain.sy pun hantar kucing sy mengawan ngan kucing org sebab si boboy ni x pandai mengawan

http://kucenmaster.blogspot.com/2012/12/kucing-jantan-tak-pandai-mengawan.html?m=1

Pemuda Tua berkata...

Ada nak jual male flat face??? Call saya 0127843007

Pemuda Tua berkata...

Ada nak jual male flat face??? Call saya 0127843007

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes