e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Puteri - kucing parsi semi flat face | KucenMaster

Isnin, 4 Jun 2012

Puteri - kucing parsi semi flat face

kucing comel
Puteri
Ni pun anak Julie merangkap adik kepada Jacko.Lahir pada 06/05/2011.Time lahir dulu 3 ekor tapi 2 dah arwah.Tinggal ni sekor jela.

kucing parsi beranak
Ketika dilahirkan
Daripada 3 ekor ni aku bahagikan ngan adik beradik aku.Aku punya yang warna cream tu.Tapi mati 08/06/2011.Tinggalah si Puteri yang dh jadi hak milik adik perempuan aku.Huhuhuuuu.
anak kucing parsi
Time belum buka mata
kucing comel
Ngan adik beradik dia yang dah arwah
anak kucing parsi
Minum susu
kucing parsi
Mak bapak dia
keluarga kucing parsi
Bersama kaum kerabat
Sedar tak sedar dah besar si puteri ni sekarang.dah bunting dah.Dalam bulan Jun ni dapat la si Puteri Jadi mak.Ada sesiapa nak booking anak dia tak?


10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

adoyai...genap je kucing tu setahun terus bagi bunting.....mmg arif korang kan...

kucenmaster berkata...

hahaha.apa bole buat...dari umo dia 8 bulan lg dia asyik menggatal.sampai bila aku nk tahan dia?

JumaatulHuda Hussain berkata...

bp sekor u nk jual eh?..pm i bleh,email verve_side@yahoo.com

kucenmaster berkata...

JumaatulHuda, nanti bila ada yang nak jual, sy emel

Tanpa Nama berkata...

U JUAL BAPE DEAR? KITE MMG CARI KUCING YANG FLAT FACE NI..CUTE..NAMA SY AS...NO PHONE:019-2325513

kucen master berkata...

wat masa ni belum ade kucing untuk dijual.nnti bila ada sy sms ea

Tanpa Nama berkata...

klau ada bby kitten baka pure flat face sms k..
0133031153

Tanpa Nama berkata...

skrg ada tak kucing parsi utk dijual? prefer white female. please email me if u have any. nurulfaryha@gmail.com

nurul berkata...

Tolong bagi saya seekor..PM saya : nurulmisran@gmail.com ...Please, Please, Please!! :(

marsha berkata...

Hello:
Need urgent loan to solve your financial needs, we offer reliable loan at an interest rate applicable to all loans is (3%), if you are interested contact us via (fasterloanservice@gmail.com) with the information below
Your full name: _____
Country: _____
City: _____
Address: _____
Amount Needed: _____
duration: _____
Loan Purpose: _____
Monthly income: _____
Age: _____
Sex: _____
Occupation: _____
Telephone number: _____
Thanks.
Mr Frank Rogers

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes