e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Logo Kemerdekaan ke 55 | KucenMaster

Jumaat, 27 Julai 2012

Logo Kemerdekaan ke 55

Sambutan Hari Kemerdekaan tahun ni macam serba tak kena.Sudahlah temanya tak bersifat kebangsaan.Logonya pula sangat tak menarik.Cincai je buat.Siapalah designer dia agaknya.


Biasanya, kerajaan menganjurkan pertandingan mencipta logo untuk sambutan sambutan besar macam ni.Tapi kali ni tak dengar pun ada pertandingan.Tahu tahu dah siap logo yang simple.Boleh buat guna Microsoft Word je.Tak percaya tengok la gambar kat bawah ni.

2 ulasan:

Sop Nama Saya berkata...

mmg menarik
sapa tah yg buat? hehehhe

Mama Adam berkata...

Saya pun boleh buat design

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes