e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Makanan kucing Blackwood | KucenMaster

Ahad, 29 Julai 2012

Makanan kucing Blackwood

Ni cerita 27/0702012 hari lepas sebenarnya, cuma tak sempat nak upload gambar je menyebabkan entri ni tersadai.Hehee.


Dah sekian lama kucing kucing kat rumah ni membaham Iams dan Royal Canin.Tapi setelah timbul isu pork protein, budak budak ni hanya makan Iams je.Mesti bosan.

Prihatin dengan masalah ni, akhirnya hari Khamis baru ni aku belilah satu pek Blackwood 3kg untuk kucing kesayangan.Tengok harga pun macam murah.RM57 je.

Sampai kat rumah tak ada siapa peduli.Tapi bila aku gunting pek ni, aroma yang tersebar menggamit makhluk makhluk berbulu ni meluru datang.
semua sibuk nak rasmikan makanan baru ni
Elok je Blackwood ni berada dalam tray makanan, kewujudan bekas makanan Iams bagaikan dah tak wujud.Dari pada penuh bekas makan kucing ni, sekejap je tinggal setengah.
mencuba sesuatu yang baru
Dalam sibuk sibuk menjamu selera, ada seekor yang betul betul mencuri perhatian aku....
baby Puteri dah mula pandai makan 
Baby Puteri dah mula pandai makan makanan keras.Sukenyeeeee

3 ulasan:

Mama Adam berkata...

Sedap kot. Ye la, bosan jugak. Kalo lams tu campur sekali, dia pandai pilih x?

kucen master berkata...

x kot.dulu time bg iams saya campur makanan tu.tp skrg ni letak je asing.pandai2 la buat pilihan

Ms. Nazatol Shima berkata...

maaf mecelah. sila lawat blog saya untuk dapatkan blackwood dgn harga rendah.. tq
http://gombakblackwood.blogspot.com/

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes