e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

KucenMaster: Ogos 2012 Ogos 2012 | KucenMaster

Ahad, 26 Ogos 2012

Aksi lucah budak bawah umur


Budak budak zaman sekarang ni memang ramai tak tahu malu.Depan orang ramai pun selamba je berpeluk dan bercium.Tu depan orang, kalau tak ada orang, lagi melampau aksi diorang.

The Possession - filem seram mesti tonton


Bagi peminat cerita seram, filem The Possession ni mesti filem yang ditunggu tunggu untuk tahun ni.Betul tak?Walaupun kebanyakkan cerita seram ni cuma banyak elemen kejutan yang mendera jantung tapi sebenarnya taklah seram sangat tapi korang tetap tak serik

The Expendables 2 review


Seminggu di Kelantan - negeri tanpa panggung wayang, perasaan nak menerjah ke pawagam membuak buak.Sampai je KL, belum sempat sampai rumah, aku terus singgah ke The Mines.Lepas geram wooo.

Jumaat, 24 Ogos 2012

Memancing di Tok Bali


Dulu zaman sekolah, salah satu hobi aku ialah memancing.Time tu aku selalu pergi masuk dalam hutan kat Templer Park.Jauh dalam hutan, ada satu paya yang jarang orang masuk

Beraya di Kelantan


Selamat Hari Raya.Rasanya taklah lambat sangat untuk aku ucap Selamat Hari Raya kan?Heheee.Plan memang nak update awal.Kalau boleh hari hari nak ngadap tenet kat kampung.Siap bawak lagi modem Yes ni.Tapi hampeh.Takde line kat sana.

Selasa, 14 Ogos 2012

Cotton VS Diva

kucing parsi comel

Hari ni tak ada kucing kat rumah.Semua dah berhijrah sementara ke Melaka.Nasib baik laptop ni dipenuhi dengan gambar dan video budak budak tu.Hari ni aku nak share 1 video aktiviti harian Diva si kucing parsi yang comel.Kalau tak tidur, kerja dia adalah menerkam sesiapa saja termasuk tuan dia.Kali ni si Cotton jadi mangsa kenakalan Diva.

Isnin, 13 Ogos 2012

Tanaman rumput secara hidroponik


Dulu aku pernah berjinak jinak membela lembu secara feedlot.Harga lembu hidup masa tu antara RM6.50 ke RM7.00 sekilo.Rancangan aku cukup mudah.Beli lembu yang kurus, masukkan dalam kandang, bagi makan banyak banyak sehingga gemuk dan jual.Aku beli lembu baka brahman cross yang beratnya lebih kurang 200 kilo.Gemukkan sehingga beratnya mencecah ke 250 kilo dan ke atas lepas tu jual.Aku akan dapat untung 50 kilo darab RM7.00.Selepas ditolak dengan kos rumput, dan pekerja, aku masih boleh buat untung besar.

Ahad, 12 Ogos 2012

Kucing dah balik beraya


Sunyi je rasa rumah ni hari ni.Dah takde sekor pun kucing berlari lari atas laptop ni.Tak terasa pun ada kucing yang dok gigit gigit kaki.Huhuhuhuuu.Rindu pulak suasana tu.

Berbuka di Ramal Food Junction


Sepanjang bulan Ramadhan ni aku manjang berbuka kat rumah je.Batu 3 kali je berbuka kat luar.Salah satunya, kat Ramal Food Junction ni.

Isnin, 6 Ogos 2012

Mercu tanda Pulau Pinang yang baru


Sebuah replika botol arak gergasi yang mengandungi 400 botol arak terletak di pusat bandar George Town, Pulau Pinang.Mungkin replika ini dibina untuk menarik ramai pemabuk datang ke sini untuk memakmurkan ekonomi Pulau Pinang.Lebih menarik lagi replika botol yang mengandungi air kencing syaitan ini terletak bersebelahan dengan sebuah hiasan yang dibuat khas untuk sambutan Adilfitri.Lihat dan nilaikan sendiri.

Review Step Up Revolution


Step Up Revolution memang dah lama aku nantikan.Siang tadi barulah aku berpeluang tengok.Macam yang aku harapkan, filem ni tak kurang hebatnya berbanding filem filem Step Up sebelum ni.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes