e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Beraya di Kelantan | KucenMaster

Jumaat, 24 Ogos 2012

Beraya di Kelantan


Selamat Hari Raya.Rasanya taklah lambat sangat untuk aku ucap Selamat Hari Raya kan?Heheee.Plan memang nak update awal.Kalau boleh hari hari nak ngadap tenet kat kampung.Siap bawak lagi modem Yes ni.Tapi hampeh.Takde line kat sana.


Hari ni, sampai je KL, pekara kedua yang aku terkam selepas tandas ialah tenet.Hahahaha.Lepas geram.Seminggu tanpa internet buatkan kepala aku bengong sikit.Nasib baik seminggu je.Kalau sebulan, lagi tensen.

Seminggu kat rumah nenek, tak banyak aktiviti aku.Selain lepak kat pantai dan memancing, tidur adalah rutin harian aku.Hahahaaaa.Nak buat macamana, tenet tak ada......

Ni antara aktiviti aku....
Sebahagian kaum kerabat
Upacara penyerahan wit raya
kecik pun ikan jugak....
Kat Tok Bali
Beraya kat kandang kamben
Stok korban Aidiladha nanti
Jemput makan..
Jadi chef

2 ulasan:

haz berkata...

selamat hari raya kucenggg! haha

Mama Adam berkata...

Selamat hari raya! Sedap ber bbq. Huwaaaaaa...l

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes