e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Kucing dah balik beraya | KucenMaster

Ahad, 12 Ogos 2012

Kucing dah balik beraya


Sunyi je rasa rumah ni hari ni.Dah takde sekor pun kucing berlari lari atas laptop ni.Tak terasa pun ada kucing yang dok gigit gigit kaki.Huhuhuhuuu.Rindu pulak suasana tu.


Semua ni sebab kucing kucing dah dihantar boarding kat Melaka.Huhuhu.Boleh beraya sakan tahun ni.Siap buat plan nak memancing kat Tok Bali lagi.Ada sesiapa yang selalu memancing kat situ nak bagi tips tak?

Kurung sekejap
Harap harap kucing kucing tu enjoy dengan tempat percutian tu.Nampak teruja bila jumpa Jacko.Kat sana, kali pertama budak budak tu tengok ayam dan itik.Boleh tahan jakun juga.Terhendap hendap tengok ayam.Nak terkam tak berani.Hahahahahaha.

Cotton baru 'melahirkan' seekor anak ayam
eh eh pandai pandai je nak menunggang kucing
agak agak boleh makan tak?


10 ulasan:

sedutzone berkata...

kucing tue xnak mkn tikus biasa... dia nak tikus rendang la tuh... ahakz...

kucen master berkata...

hahaha.sedutzone, tu anak ayam baru menetas laa

Mama Adam berkata...

Wahhhh... Xpe la kucen. Kalo rindu, lu tengok la gambar2 kt atas tu. hihihihi. Selamat beraya

haz berkata...

Ya Allah comelnye cotton tuuu! >.< ank aym tu pn kecik n comel je.. jeles2~ haha

kucen master berkata...

mama adam, slamat hari raya.bila balik kampong?

kucen master berkata...

tq haz.cotton mmang sgt comel.mcm diva

buatbest berkata...

nk beraya ngn kucing la..hehe

zuhanif berkata...

comelnya mereka :)

Mama Adam berkata...

kami balik kg jumaat sebelum subuh :)

caliph shuriken berkata...

agak2 brapa lama kucing tu nk tgk saja anak ayam tu, hukk...

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes