e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

KucenMaster: September 2012 September 2012 | KucenMaster

Ahad, 30 September 2012

Hilang Naluri - Once Mekel

Sejak seminggu ni, lagu ni paling kerap aku play kat henfon aku.Walaupun selama ni aku tak minat Once Mekel ni.Tapi lagu ni, aku suka terutamanya time Once tarik part 'matilah kau'.Lagu ni bukan saja sedap didengar, videonya pun cun.Tak percaya, korang dengar dan tengok music videonya.

Review Hotel Transylvania

Aku baru je lepas tengok cerita Hotel Transylvania kat Aeon Cheras Selatan semalam.Walaupun terlupa bawak sweater, aku tetap tabahkan hati mengharungi kesejukan demi menonton movie ni.Hari ni sekali lagi aku mengharungi kesejukan menonton cerita yang sama di 1 Shamelin.Huhuhu..

Selasa, 25 September 2012

Malique sakit?

Malique tengah sakit ke sekarang ni?Aku pun tak tahu.Cuma sejak aku post pasal lagu Teman Pengganti, setiap hari ada je keyword 'Malique sakit', 'Malique Too Phat sakit', 'Malique sakit kanser' dan yang terbaru aku dapat siang tadi ialah 'Malique mati' dan 'Malique meninggal dunia'.Betul ke ni?

Isnin, 24 September 2012

Ketua Pemuda UMNO Kepong Parah Ditikam


Ketua Pemuda UMNO Kepong, Datuk Norizan Ali parah ditikam dalam insiden awal pagi tadi di depan rumahnya.

Ahad, 23 September 2012

Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam


Entri kali ni khas untuk rakan rakan blogger yang teringin meningkatkan bilangan follower.Segmen ni anjuran blog MerepekGILA.Jom kita join ramai ramai.

Mandulkan kucing - kejam ke?


Kucing pun makhluk tuhan.Ada hak untuk hidup dan membiak di dunia ni.Kenapa nak mandulkannya?Kenapa nak sekat pembiakannya?Tak kesian ke kat binatang tu?Berdosa aniaya kucing macam tu.Cuba bayangkan kalau korang jadi kucing tu.Ada beribu alasan yang boleh kita bagi untuk tidak memandulkan kucing.

Isnin, 17 September 2012

Kucing untuk dijual


Assalamualaikum.Kali ni aku nak iklankan sekor kucing betina yang sangat anggun.Berketurunan parsi dan kucing kampung.Walaupun hidungnya mancung seperti kucing kampung biasa, ciri  ciri keparsiannya masih lagi terserlah.Bulunya lebat dan panjang.Berwarna putih, bermata biru sama

Ahad, 16 September 2012

Harga pasaran kucing di Malaysia


Assalamualaikum.
Boleh dikatakan hampir semua yang membaca blog Kucenmaster ni adalah peminat kucing parsi.Tapi tak semua memiliki kucing jenis ini.Ada yang langsung tak pernah membela kucing.Cuma suka melihat dan membelai kucing kawan kawan je.Tak kisahlah.Yang penting korang suka kucing.Bagi yang merancang untuk memiliki kucing parsi, hari ni aku nak share pasal harga kucing ni.

Ahad, 9 September 2012

Singa peliharaan


Setelah bertahun menternak kucen, hari ni aku memliki seekor singa jantan yang comel.Kagum tak?Hahahaha.

Ahad, 2 September 2012

Melawat Melaka


Semalam sehari suntuk kat Bukit Rambai, Melaka.Bertolak dari Balakong pukul 11 pagi.Sampai kat sana pukul 1.Habis beraya lebih kurang pukul 3, bermulalah aktiviti pelancongan.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes