e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Hilang Naluri - Once Mekel | KucenMaster

Ahad, 30 September 2012

Hilang Naluri - Once Mekel

Sejak seminggu ni, lagu ni paling kerap aku play kat henfon aku.Walaupun selama ni aku tak minat Once Mekel ni.Tapi lagu ni, aku suka terutamanya time Once tarik part 'matilah kau'.Lagu ni bukan saja sedap didengar, videonya pun cun.Tak percaya, korang dengar dan tengok music videonya.


Once Mekel - Hilang Naluri

Mawar merah yang ku cium
Ternyata menusuk dan beracun
Wanginya menyenangkan hatiku
Membuatku tak karuan

Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku

Dia sama sekali tak cintai diriku
Dia hanya memanfaatkan diriku

Matilah kau di dalam hatiku
Bawa pergi saja dirimu
Sampai ke dasar lautan
Matilah kau bersama cintaku
Banyak berharaplah dirimu
Semoga dapat bahagia, berharaplah

Ku berlutut di bawah kakinya
Ku berikan hatiku untuknya
Ku telan semua luka-luka
Ku tak punya perisai lagi

Sehari tak bertemu dengannya
Serasa hampa dalam hatiku
Ku mabuk cinta yang tak terbaca
Oleh naluriku ooh

[Matilah kau]
Matilah kau di dalam hatiku
Bawa pergi saja dirimu
Sampai ke dasar lautan
Matilah kau bersama cintaku
Banyak berharaplah dirimu
Semoga dapat bahagia ooh

2 ulasan:

Mama Adam berkata...

Cer nyanyi

kucen master berkata...

jom pg karock

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes