e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Malique sakit? | KucenMaster

Selasa, 25 September 2012

Malique sakit?

Malique tengah sakit ke sekarang ni?Aku pun tak tahu.Cuma sejak aku post pasal lagu Teman Pengganti, setiap hari ada je keyword 'Malique sakit', 'Malique Too Phat sakit', 'Malique sakit kanser' dan yang terbaru aku dapat siang tadi ialah 'Malique mati' dan 'Malique meninggal dunia'.Betul ke ni?


Biasanya aku buat bodoh je dengan keyword keyword ni.Tapi keyword 'Malique mati' menyebabkan aku mula sibuk tanya google betul ke cerita ni.Laju je google bawak aku pergi blog Oh Bulan.Ni lah yang apa aku dapat kat blog tu.
Sah Malique masih hidup.Semua cerita ni cuma rumors je.Mungkin semua ni hasil penangan lagu berhantu Teman Pengganti tu kot.Mungkin ada orang yang cuba buat persamaan dengan lagu Salam Terakhir nyanyian Allahyarham Sudirman.Ataupun ni memang strategi promosi lagu Teman Pengganti.

Entahlah...Tu cuma andaian aku je.Cuma yang pasti, Malique masih hidup.Harap lagu Teman Pengganti bukan yang terakhir Malique sajikan.Banyak lagi yang boleh Malique ciptakan.Sebagai peminat, itu yang aku harapkan.

4 ulasan:

Mama Adam berkata...

Teman pengganti? Adam gelak terbahak2 dengar. Padahal lagu sedih. Dia kata kelakar dengar black tarik. Huhuhuhuu..

MA suka lagu tu

kucen master berkata...

hahaha..adam mmang comel

rafflesia berkata...

teman pengganti kan Malique ft Black. sampai menitik air mata dengar lagu ni. dulu aku maafkan kamu Malique ft Jamil. sangat mendalam lirik lagu teman pengganti.

*propa nak tingkatkan pengunjung ke laman sesawang diorg tu. taktik kotor :)

J3batDerhaka berkata...

Lagu ini ditujukan pada isteri beliau jika beliau pergi dulu. Yang pasti, malique skarang menderita sakit.

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes