e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Melantak Di Restoran Q Thai | KucenMaster

Rabu, 26 Disember 2012

Melantak Di Restoran Q Thai

q thai steamboat restaurant

Restoran Q Thai Steamboat sememangnya salah satu tempat makan steamboat yang paling best pernah aku rasa.Tapi baru dua kali je aku dapat merasa.Yang terbaru, semalam.Tu pun atas jemputan mama Adam.Tengkiu.Tengkiu.


Dengan harga RM22 untuk makan apa saja yang termampu, aku rasa agak berbaloi.Cuma tak boleh keraplah sebab takut poket rabak.Tapi harus diingat, harga tu tak termasuk minuman dan ice cream.Seperkara lagi, walaupun pelanggan boleh makan apa saja, tapi jangan sampai ambil secara berlebihan.Ini kerana setiap 100 gram makanan yang berlebihan, RM10 akan di caj.So kenalah beragak masa nak ambil makanan.Ambil setakat yang mampu dihabiskan sahaja.

dapur memasak
Di sini, selain daripada minuman, ice cream dan makanan seperti nasi goreng dan mee goreng, pelanggan perlu memasak sendiri.Setiap meja disediakan dapur untuk merebus dan memanggang.Tu yang syok.

antara menu yang boleh dikaut
Menu?Tu kena selongkar sendiri.Ada banyak pilihan seperti frozen food, ayam, daging, ikan, sotong, kerang kerangan, sayur dan pelbagai jenis cendawan.

antara cendawan yang ada
Memang puas hati makan.Aku langsung tak usik nasi goreng atau mee goreng.Dok melantak lauk semata mata.Bila lagi nak makan macam ni kan?Tak berbaloilah bayar RM22 kalau nak makan nasi goreng.(Bukan aku bayar pun)

cendawan yang memang best
Adam yang hepi jadi chef
Akhirnya setelah berjaya menjahanamkan diet yang baru start 2 minggu, kami pun bersurai pada pukul 11 malam.Lepas ni entah bila lagi baru dapat ke sini.Kalau mama Adam nak ke sini lagi, jangan lupa ajak lagi taw.Hahahaha.Apa pun sekali lagi sebab open table.

3 ulasan:

dayteenlea berkata...

sedapnye

Mama Adam berkata...

Insya allah. Ada rezeki, kita dtg lg.

usman bill berkata...


$$$ URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NOW $$$
Do you need Loan to pay off your debt and start a new life? You have come to the right place were you can get FUNDED at a very low interest rate. Interested people/company should please contact us via email for more details.

Full name:
Date of birth (yyyy-mm-dd):
Gender:
Marital status:
Amount Needed:
Duration:
Address:
City:
State/province:
Zip/postal code:
Country:
Phone number:
Monthly Income:
Occupation:
email;;fastestloaninvestment@gmail.com

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes