e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Keyword 'Ribut Sonamu Di Malaysia' | KucenMaster

Sabtu, 12 Januari 2013

Keyword 'Ribut Sonamu Di Malaysia'


Ribut Sonamu di Malaysia yang aku post Isnin lepas memang memberi impak yang besar kepada KucenMaster.Biasanya traffic blog ni cuma sekitar seratus sahaja.Tapi lepas je aku share info pasal Sonamu, traffic naik mencanak sehingga page loads mencecah angka 992!!


Mula mula aku tengok counter stats aku, aku pun susah nak percaya.Berkali kali aku refresh untuk percaya.Bila aku periksa, kebanyakkannya datang daripada google dengan keyword mengenai ribut Sonamu.Lepas tu aku taip 'ribut Sonamu di Malaysia' dan ini hasilnya.
post aku di tahta teratas google
Memang rasa tak percaya je.1st ranking untuk blog yang baru ada 60 post je.Tapi tulah hakikatnya.Rasa best je bila dapat naik ke atas sekelip mata.Cuma malangnya traffic menjunam dengan cepat apabila Sonamu bukan lagi menjadi perhatian ramai.Adoyai.....

7 ulasan:

Saya Wann berkata...

share la tips skit macam mana keyword ribut sunamo jadi hits sampai macam tue :)

Mama Adam berkata...

Wahhhh... tahniah bro. Main hot keyword =)

kucen master berkata...

tatau mcmana nk ajar.buat entri mcm biasa je.tp entri yg lain x pulak 1st page google

kucen master berkata...

eleh.mama adam pon sama.cuma bwh sikit je kan

Mama Adam berkata...

Teringin nk merasa 1st rank. Hihihi

kucen master berkata...

nak lwn tokey nampak.hahaha

usman bill berkata...

Do you need personal loan? Does your firm,company or industry need financial assistance? Do you need finance to start your business? Do you need finance to expand your business? We give out loan to interested individuals who are seeking loan with good faith. Are you seriously in need of an urgent loan contact us at Email:arabcreditefirm@gmail.com
APPLICATION DETAILS
Your Full Details:
Full Name:
Loan Amount Need:
Loan Duration:
Phone Number:
Applied before?
State:
Monthly Income:
Country:
You are to send this to our Company Email;arabcreditefirm@gmail.com

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes