e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Cat Beard | KucenMaster

Jumaat, 7 Jun 2013

Cat Beard


Cat beard ni bukanlah pasal janggut kucing sebenarnya.Walaupun dagu kucing tu berbulu, tapi pada kebanyakkan orang itu adalah bulu kucing.Bukanlah janggut.Lainlah misai kucing.Bentuknya pun berbeza dari bulu yang lain walaupun sama sama berada di atas bibir.

Habis tu....Mana datang istilah cat beard ni?


Dah memang tabiat kucing manja suka menyendel kat tuan dia tak kira masa.Bagi kucing yang terlebih fogogedik, time tuan dia nak bergambar, sempat je dia meloncat depan tuan dia.Kadang kadang pertindihan dua image antara kucing dan tuannya boleh menghasilkan satu species baru - manusia berjanggut kucing.Heheee.Kadang kadang kucing comel adalah janggut....






1 ulasan:

Mama Adam berkata...

Ngeh3. Lama x update bro?

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes