e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Final Piala FA Kelantan lawan Johor DT | KucenMaster

Khamis, 27 Jun 2013

Final Piala FA Kelantan lawan Johor DT


Perlawanan antara Kelantan dan Johor DT Sabtu ni di Bukit Jalil memang ditunggu tunggu.Kehebatan Red Warrior sememangnya tak boleh dipertikaikan lagi.Reputasi sebagai juara bertahan sukar nak dicalarkan.Namun kebangkitan mengejut Harimau Selatan yang berhibernasi sekian lama tak boleh dipandang remeh.Tinggal selangkah saja lagi untuk menjadi juara.Tiada siapa sudi mengalah.



Bertempat di Stadium Bukit Jalil.Pertembungan antara Kelantan (negeri mak aku) dan Johor (negeri bapak aku) akan berlangsung pada 29 Jun 2013, Sabtu ini.Dengar khabarnya, tiket dibahagikan sama rata untuk penyokong kedua dua pasukan.Dan semua tiket habis dijual sekelip mata.Sampai ada peminat merusuh sebab tak dapat tiket.

Harap harap masa game Sabtu ni, tak adalah apa apa rusuhan macam masa Johor lawan Pahang.Biarlah kita tengok pemain bola beraksi.Bukannya kita tengok penyokong bergasak.

7 ulasan:

Mya berkata...

kampung both, nak sokong mana satu tu? :D

kucen master berkata...

jadi ref je la.hahaha

Cik Kechik berkata...

dah semangat dah ni nak gi tp tiket blom dpt lagik =(

kucen master berkata...

Sempat ke cari tiket?

Sura Mohd berkata...

sedeynya x pegi..tengok kt umah jela..hwaaa..:(

kucen master berkata...

Samo la kito....ek

Teena Tna berkata...

Kelate menang daa...

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes