e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Siapa pandai pasang iklan Komli kat Blogspot? | KucenMaster

Isnin, 24 Jun 2013

Siapa pandai pasang iklan Komli kat Blogspot?


Bukan rahsia lagi aku dah join dengan Komli.Rasanya korang pun perasan ada Komli tunjuk penumbuk kat Skyscraper blog ni.Tapi kalau perhati betul betul, tak jumpa Komli kat bahagian "Leaderboard" dan "Medium Rectangle".Kenapa ea?


Nak pasang skyscraper tu senang je.Copy n paste script je.Tapi bila paste script untuk Leaderboard atau Rectangle, mesti keluar error.
Bnda ni sedang menghantui blog ni

Ada sesiapa tak sudi bantu aku mengharungi kesulitan ini????Pleaseeeeeee

3 ulasan:

Mama Adam berkata...

x reti la.....

kucen master berkata...

dari petang semalam dok google cari cara nak pasang.masih tak dapat

Akmal Zaidi berkata...

Huhu, terbaik, apapun tahniah dapat beriklan dengan komli

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes