e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Kucing untuk dijual | KucenMaster

Isnin, 8 Julai 2013

Kucing untuk dijual

Kucing parsing parsi untuk dijual

Jantina : betina
Baka : parsi kacukan
Umur : 2 tahun
Warna : tortoiseshell
Vaksin : beres
Lokasi : Sg Buloh, Selangor
Harga : RM550


Kucing parsi ini belum dimandulkan.Pernah beranak 3 kali.Pada aku, kucing ini amat berbaloi untuk dijadikan induk.Membeli kucing yang telah dewasa dan pernah melahirkan anak sangat menjimatkan masa dan kos berbanding membeli anak kucing dan membesarkannya.Kualiti anak yang bakal dilahirkan bergantung kepada baka kucing pejantan.Kalau korang matingkan dia dengan kucing jantan yang cantik macam Boboy, rasanya hasilnya nanti, mungkin dapat semi flat face macam Puteri kot.

Berminat?Sila hubungi sendiri pemiliknya Norhashimah,  no telefon 012-2652799.

11 ulasan:

Mama Adam berkata...

Huish.... kucen

kucen master berkata...

Beli ar utk adam.hahaha

elyna mirsada berkata...

geli ngan kucing..suka tgk jauh2 je..

Norhasniza Khalid berkata...

alamak,, kucing gebu lah..

Abe Din berkata...

Comelnya..

Joe berkata...

Ade kucing kaler lain tak?

kucen master berkata...

Buat masa ni, takde

Noor Mala Shahar berkata...

kami pun ada kucing di rumah...

Tanpa Nama berkata...

saya berminat,,toilet trained tak...area mana..

akbar akbar berkata...

saya nak letgo kucing saya baka maincoon plus medium hair..rm100 call atau wassup 0126469924

SecretOfShaila berkata...

alo...cianya...comel la kucing..^^

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes