e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Cost Per Unique Visit | KucenMaster

Khamis, 3 Oktober 2013

Cost Per Unique Visit


Sejak 2-3 menjak ni ramai kawan kawan dok tayang CPUV kat blog atau fesbuk.Tak putus putus dapat duit dari Nuffnang.Murah je rezeki korang kan.Aku jugak yang tak dapat dapat.Jeles betul aku!!


Tapi sebenarnya, dalam diam aku dapat jugak.Cuma aku je yang tak sedar.Benda macam ni pun boleh  tak sedar kan??

Bukan aku tak alert, tapi setiap kali aku buka nuffnang, memang tak ada CPUV 'On Going' ni.Tapi ntah bila bila muncul CPUV yang dah 'credited' atau senang cerita, dah habis.

Hampeh betul.Aku nak tengok jugak benda ni masa tengah 'On Going'.Bolehlah aku buat strategi nak blogwalking untuk up traffic blog ni.Tapi balik balik aku cuma dapat tahu pasal blog aku dapat BE ni lepas dah 'credited'.Berbulu betul aku.

Nak kata benda ni jadi sebab aku takde geli geli ngan nuff, masa aku geliteri dulu pun macam ni jugak.Harap harap ada la sesiapa dapat tolong merungkai misteri ni.Semoga blog aku tak terus diselubungi misteri...

14 ulasan:

Affy Afiqah berkata...

Ramai yang cakap dengan ika kena sabar, ika nak terangkan pun tak boleh sebab ika sendiri baru dengan ads nuffnang ni. Tapi alhamdulillah laa kan dapat juga cpuv. Allah bagi rezeki tu :)

apekinahdotcom berkata...

alhamdulillah dapat jugak ye

Unknown berkata...

tahniah sapa yqang dapat tu...

isi tabung hishop


http://www.noormalashahar.com

Fais-SKA berkata...

Biasalah 2..mula ada yg kena cmni..lepas 2 dh ok..tgok la nnti..inshaa'Allah ada rezeki

Illya LeYa berkata...

a'ah..dulu sy pun mcm tuh...tak perasan pun cpuv tu... alih2 tgk dah credited jer.. tp skrg alhamdulillah dah boleh buat iklan die kat blog..

ida =) berkata...

X best bila tau2 credited. Xleh nk wat strategy

Dingdang berkata...

sabar je la. jgn cepat berputus asa. rezeki ada di mana-mana :)

Unknown berkata...

Affy Atiqah, memang syukur dpt cpuv.tp klu tahu awal2 kn lg best.bole up traffic kaw kaw:D

Unknown berkata...

Kin Naz, tq.selama ni, ingat x dpt

Unknown berkata...

Tq Noor Mala Shahar.akak pon dpt jugak kan ; P

Unknown berkata...

Mcm dah biasa dpt je S.K.A.hehehe.awal2 memang camni ea?

Unknown berkata...

Illya LeYa, berapa lama baru boleh tgk 'on going'.tak sabar rasanya nak buat iklan pasal cpuv ni.boleh bodek advertiser.hahaha

Unknown berkata...

Tu la pasal Mama Adam.selama ni x peduli pasal traffic sgt sbb x tau ada cpuv

Unknown berkata...

Nurul Faiz, mana bole putus asa.heheeee

Catat Komen

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes