e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Buat Blog Template Guna Dreamweaver CS6 | KucenMaster

Rabu, 25 Februari 2015

Buat Blog Template Guna Dreamweaver CS6

buat blogger template sendiri

Buat blog guna Adobe Dreamweaver. Tiba tiba terfikir benda ni. Blog ni dah lama tak tukar baju. Tapi, rasa tak best nak download je template kat internet. 
Sebenarnya dah lama rasa nak tukar baju blog ni. Tapi tak jumpa template yang menarik. Tu yang terfikir nak buat blogger template sendiri. Cuba cari kat google, software Adobe Dreamweaver ni antara paling senang untuk untuk buat template.

Dengan senang hati aku cari software ni. Tapi rupanya susah juga nak faham. Dah berjam jam aku mengadap pc ni, cuma dapat buat image background, header dan menu button je. Yang lain lain hampeh. Tak ada ke software yang kita boleh main drag je segala widget mana kita nak letak?

Ada tak sifu sifu yang boleh ajar sikit benda benda ni. Harap harap ada yang sudi ambil aku jadi protege. Heheee

0 ulasan:

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes