e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

KucenMaster: Mac 2015 Mac 2015 | KucenMaster

Selasa, 31 Mac 2015

COST PER UNIQUE VISIT From Nuffnang

cost per unique visit

(Cost Per Unique Visit) dari Nuffnang ni mesti ramai yang idamkan kan? Sebabnya ni iklan yang paling senang nak meningkatkan pendapatan blog. Hanya bergantung pada pengunjung unik semata mata. Kalau diorang klik iklan, tu dah kira bonus.

Khamis, 5 Mac 2015

Video Kucing Lucu


Apa agaknya kalau perasaan kucing ni yang bersungguh sungguh mengajak kawannya bermain tapi langsung tak diendahkan. Buleh pula kawan dia buat buat tak bergerak sambil merenung sesuatu macam kena pukau. Rasa kesian pula tengok kucing ni berguling guling minta perhatian.

Selasa, 3 Mac 2015

Kucing Berwarna Pink

kucing merah jambu

Pernah tengok tak kucing warna pink? Seekor kucing merah jambu milik Lena Lenina di Russia tiba tiba menjadi sebutan di seluruh dunia.

Ahad, 1 Mac 2015

Power Rangers Versi Gelap


Mesti kat sini ramai peminat cerita Power Rangers masa kecil kecil dulu kan. Bila dah besar, kalau tengok balik cerita ni mesti terfikir 'macam manalah aku boleh minat cerita bodo ni dulu'. Betul tak? Baik mengaku cepat!! Berita baik untuk bekas peminat Power Rangers yang malu kucing nak mengaku minat kumpulan superhero ni. Sekarang dah ada Power Rangers versi untuk penonton yang lebih dewasa.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes