e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Kucing Berwarna Pink | KucenMaster

Selasa, 3 Mac 2015

Kucing Berwarna Pink

kucing merah jambu

Pernah tengok tak kucing warna pink? Seekor kucing merah jambu milik Lena Lenina di Russia tiba tiba menjadi sebutan di seluruh dunia.
Kucing ini sebenarnya bukanlah berwarna pink asalnya. Namun bila Lena Lenina membuat sebuah parti bertemakan pink, dia mewarnakan kucing peliharaannya dengan warna kegemarannya itu.

Malangnya selepas parti berakhir, kucing ni mula jatuh sakit dan akhirnya mati. Pemeriksaan doktor mendapati kucing pink ni mati akibat keracunan selepas menjilat toksid daripada cat di bulunya.

Moral of the story. berpada padalah dalam menghias kucing atau diri sendiri. Pastikan bahan yang digunakan tu selamat.

10 ulasan:

CikMai berkata...

cian kucing tuuu T_T

Hidayah Suhailee berkata...

kesiannya kucing kena buat macam tu!!

Hana ARrose berkata...

dah agak dah mesti dia cat kucing tu,kesian kucing tu mati :-(

dorsett pink berkata...

Terima kasih sebab sudi singgah blog saya =))

puteri kasih berkata...

terlalu fanatik dengan warna..kucing jadi mangsa

Miss Xyz berkata...

rasa mcm kesian.. ni dikira animal abuse ke? ahaha

emalin mohd berkata...

Kesiannya kucing tu..huhu

Qistiana Ayuni berkata...

TQ kerana sudi singgah blog saya!
Kesiannya...

Eyma Balkish berkata...

Kasihannya.. sudah ajalnya..

nOe suhaimi berkata...

kesian kucing tu...tuan dia yg bunuh dia

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes