e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Kucing Selamatkan Bayi Daripada Didera Bapa | KucenMaster

Jumaat, 10 April 2015

Kucing Selamatkan Bayi Daripada Didera Bapa

Kucing sememangnya haiwan yang penyayang. Walaupun kucing adalah haiwan kategori karnivor, tapi ia akan menjaga sesiapa saja yang disayanginya tanpa mengira spesies. Video ni menunjukkan bagaimana seekor kucing berusaha menyelamatkan seorang bayi daripada didera oleh bapanya sendiri. Video ni dirakam ketika si bapa berpura pura memukul bayinya untuk melihat reaksi si kucing.

Kucing yang percaya dengan lakonan bertindak menyerang si bapa untuk menyelamatkan bayi yang tidak berdaya.

Kesimpulannya, kalau kita menyayangi kucing, kucing juga akan menyayangi kita. Kalau kita sanggup berkorban untuk kucing, kucing juga begitu. Mungkin apa yang kucing berikan tu tak seberapa, tapi pada pencinta kucing, terlalu besar maknanya.

4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Terkesan kakak melihat video ini..

kucen master berkata...

@Kakzakie, tu la sifat kucing kalau dia dah rasa tuan dia tu macam famili

Zara Ismail berkata...

cute je kucing ni..mesti dia rasa macam family dia..dia perlu protect baby ni

Nik Khazami Nik aziz berkata...

kucing dah jadi sebahagian dari keluarga, dia saya dan tak sanggup tgk ahli keluarga disakiti

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes