e1cf37fceece72e44a5476561d72e1d5b640ea1b

Mencari Kucing Jantan Untuk Mengawan | KucenMaster

Selasa, 22 September 2015

Mencari Kucing Jantan Untuk Mengawan

Kucing parsi flatface jantan diperlukan untuk mengawan dengan Diva dan Kitty. Haaaa.... Dua ekor sekali sapu. Three some kau. Hee heee.

parsi flatface
Kitty
Sebenarnya selepas kali terakhir beranak pada bulan April lepas, Dah beberapa kali dua ekor bulus 'on heat'. Tapi tak dilayan sebab aku hadkan budak dua ekor ni beranak 2 kali je setahun. Tak nak la jadi kilang anak pula. Takut rosak kesihatan budak budak ni.
kucing parsi flatface
Diva
Harap harap adalah yang sudi bermenantukan 2 ekor budak yang hidung tak mancung ni. Tapi ada syaratnya tau. Syaratnya ialah kucing jantan tu mestilah flatface highnose. Tak kiralah persian atau dlh. Yang penting fizikalnya persian hidung kemek. Dan satu lagi, kucing jantan korang mesti berada dirumah aku sepanjang tempoh mengawan.
kucing parsi
kali terakhir beranak dulu
Tu syarat aku. Syarat korang pula, terpulanglah. Nak makanan kucing satu guni ke, nak bayaran ke, nak bahagi dua anak atau free pun takpe. Hikkss.

12 ulasan:

Nazlee Ismail PCL berkata...

Salam tuan, saya bantu anda ..iklankan dlm entri berikut :

http://www.nazlee.com/2015/09/tawaran-mengawan-percuma-bagi-kucing.html

Murni Alysa berkata...

comeynyer budak2 ni

kucen master berkata...

@Nazlee Ismail PCL, terima kasih tuan

kucen master berkata...

@Murni Alysa, tq.heheee

Siti Salmi Ahmad berkata...

Area mana ye?

Mimi Kyumi berkata...

Erhh..Jauh sngt..Klu dekat dh boleh Hantaq C Leo G Mengurat 2 Budak ni :-) hahaha

kucen master berkata...

@Siti Salmi Ahmad, Bandar mahkota cheras. dekat kajang

kucen master berkata...

@Mimi Kyumi, yang jauh kita dekatkan....

Arfian Ardiansyah berkata...

buat temen temen yang butuh uang tambahan dari internet silahkan coba
no spam $5/minggu silahkan itung sendiri dolar sekarang 14000 tinggal kali 5 aja
lihat disini

TukangKebun berkata...

KUcing parsi takdelah yang tulin dekat rumah semua dah hybrid.

ctpayong berkata...

assalaamualaikum
yes...kakCT setuju cara gini. manusia pun take at least 2 tahun masa susuan baru boleh beranak lagi. samalah juga ngan meow.

timm bill berkata...

hehe, alahai..flatnose sesgt..keke..

Catat Ulasan

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | coupon codes